هزار صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

هزار صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

هزار صلوات

روزانه هزار صلوات فرستادن، ابتدا کار سختی به نظر میاد. ولی چند روز مداومت این سختی رو از بین می بره. وقتی یه مدت این کار رو تکرار کنی، اونقدر برکات تو زندگیت وارد می شه که دیگه زندگی بدون هزار صلوات خوش نمیاد.
**********
لذا دوست عزیزی که داری این متن رو می خونی، هر اندازه که می تونی، روزانه صلوات بفرست. به طور کلی اگه روی یک عدد مشخص تنظیم کنی و استمرار داشته باشی، برکاتی نسیبت می شه (مثلا روزانه 100 تا).
**********
حالا اگه این عددی که می خوای تنظیم کنی حداقل 1000 باشه، بر اساس روایات، برکات فوق العاده ای بهت می رسه.
**********
اگه اوایلش دیدی شل کن سفت کن داری، نا امید نشو، از خود خدا کمک بخواه. حتما می تونی. اگه این کار نشدنی بود، اینقدر توصیه نمی شد.
**********
عموما همه ی ما در زندگی هامون، اونقدر وقت پرت داریم که بتونیم لابلاش صلوات بفرستیم.
**********
اون یه ذره سختی اولش رو تحمل کنیم، تا به گنج های عظیمی که در انتظارمونه برسیم.
یا علی

آخرین نظرات

ان الله و ملائکه یصلون علی النبی

آیه صلوات

در قرآن کریم، آیات زیادی درباره ی سلام و همچنین صلوات آمده است. از آیه ای که خداوند خودش را با نام سلام معرفی می کند تا آن آیه که می فرماید بر پیغمبر من صلوات بفرستید. البته در اینجا نمی خواهیم وارد بحث تفاوت سلام  صلوات شویم. بلکه می خواهیم نکاتی را که آقای قرائتی در تفسیر نور، درباره آیه ی صلوات فرمودند، یانجا بازنشر کنیم. قبل از اینکه این نکات را بگویم، اجاره بدید چند جمله درباره این تفسیر بنویسم.

تفسیر نور

تفسیر نور، شامل مجموعه ای از نکات و پیام ها درباره ی آیات قرآن است. این تفسیر با بیانی ساده و البته دقیق، برای افراد مختلف و عموم اشخاص جامعه مفید است. همچنین شیوه ی تالیف آن به گونه ای است که برای ترجمه به زبان های دیگر بسیار مناسب می باشد. در این تفسیر برای هر آیه، ابتدا ترجمه ی آن به فارسی آمده است. سپس نکاتی درباره آن مشخص گردیده. و در نهایت، پیام های آیه بیان شده است. این حقیر استفاده از این تفسیر جالب، مفید و ساده و روان را به خودم و همگان توصیه می کنم. به امید آن روز که برای کم دانستن از قرآن، پیش حق تعالی و پیغمبرش، شرمنده نباشیم.

اگر می خواهید از این تفسیر به صورت آنلاین استفاده کنید، روی عبارت زیر کلیک کنید. ( برای دیدن ادامه ی این مطلب و تفسیر این آیه روی ادامه مطلب کلیک کنید. )

تفسیر نور ، صفحه ی آنلاین

متن و ترجمه آیه صلوات

آیه ای که بنده اسم آن را آیه صلوات گذاشته ام، درواقع آیه 56 سوره ی 33 ام یا همان سوره احزاب است. متن این آیه بدین شکل است:

إِنَّ اللَّهَ وَ مَلَآئِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِىِ‏ّ یَآ أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ صَلُّواْ عَلَیْهِ وَسَلِّمُواْ تَسْلِیماً

 همانا خداوند و فرشتگان او بر پیامبر درود مى‏فرستند؛ اى کسانى که ایمان آورده‏اید! شما (نیز) بر او درود فرستید و به او سلام کنید سلامى همراه با تسلیم.

نکات

  • در کتاب‏هاى ششگانه‏ ى اهل سنّت روایاتى آمده که از پیامبر اکرم صلى الله علیه وآله پرسیدند: چگونه صلوات بفرستیم؟ فرمود: بگویید: «اللّهم صلّ على محمّد و آل محمّد» در صحیح بخارى1 (باب چگونگى صلوات بر پیامبر) وقتى این حدیث را نقل مى‏کند، در همان نقل حدیث، کلمه‏ى «آل محمّد» را حذف کرده، چنین مى‏نویسد: از محمّد «صلّى اللّه علیه و سلّم» پرسیدند: چگونه صلوات بفرستیم؟ فرمود: بگویید: «اللّهم صلّ على محمّد و على آل محمّد»!؟
  • در کنار نام پیامبر، ذکر صلوات مهم است. رسول خداصلى الله علیه وآله فرمود: «هرکه درکتاب ونوشته‏اى بر من صلوات فرستد تا آن صلوات در آن نوشته باقى است، براى او پاداش خواهدبود».2
  • در حدیث مى‏خوانیم: «هرکس بر حضرت محمّدصلى الله علیه وآله یک صلوات فرستد، خداوند ده صلوات بر او مى‏فرستد و ده لغزش او را مى‏پوشاند».3
  • صلوات، کلید استجابت دعا و سبب سنگین شدن میزان مؤمن در قیامت مى‏شود. خداوند در قرآن به پیامبرش مى‏فرماید: به زکات دهندگان صلوات فرست، «خذ من اموالهم صدقة... صلّ علیهم»4
  • در این آیه به مردم سفارش مى‏کند که بر پیامبر صلوات فرستاده شود. آرى، در اسلام رابطه مردم و رهبر، رابطه صلوات ودرود است همان‏گونه که در آیه 54 سوره انعام خدا به پیامبرش دستور مى‏ دهد به کسانى که به ملاقاتت مى‏ آیند سلام کن. «اذا جاءک الّذین یؤمنون بآیاتنا فقل سلام علیکم» امام صادق‏ علیه السلام فرمود: «درود خداوند به معناى رحمت، درود ملائکه به معناى به پاکى یاد کردن و درود مردم به معناى دعاست».5

پیام ها

  • هرگاه خواستید دیگران را به کار خیرى دعوت کنید، اوّل خود و دست اندرکاران شروع کنید. (خداوند براى فرمان صلوات به مردم، اوّل از صلوات خود و فرشتگان نام مى‏برد.) «انّ اللّه و ملائکته یصلّون»
  • صلوات خدا و فرشتگان دایمى است. «یصلّون»
  • صلوات بر پیامبر، لازمه ایمان و از وظائف مؤمنان است. «یا ایّها الّذین آمنوا صلّوا»
  • درود لفظى کافى نیست، تسلیم عملى نیز لازم است. «صلّوا علیه و سلّموا»رابطه‏ى مردم و رهبر در حکومت الهى، صلوات و سلام است. (علاقه‏ى قلبى کافى نیست، اظهار علاقه لازم است.) «صلّوا علیه و سلّموا»

  1. صحیح بخارى، حدیث 5880.
  2. تفسیر روح‏البیان.
  3. تفسیر مجمع البیان.
  4. توبه، 103.
  5. تفسیر نورالثقلین.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی