هزار صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

هزار صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

هزار صلوات

روزانه هزار صلوات فرستادن، ابتدا کار سختی به نظر میاد. ولی چند روز مداومت این سختی رو از بین می بره. وقتی یه مدت این کار رو تکرار کنی، اونقدر برکات تو زندگیت وارد می شه که دیگه زندگی بدون هزار صلوات خوش نمیاد.
**********
لذا دوست عزیزی که داری این متن رو می خونی، هر اندازه که می تونی، روزانه صلوات بفرست. به طور کلی اگه روی یک عدد مشخص تنظیم کنی و استمرار داشته باشی، برکاتی نسیبت می شه (مثلا روزانه 100 تا).
**********
حالا اگه این عددی که می خوای تنظیم کنی حداقل 1000 باشه، بر اساس روایات، برکات فوق العاده ای بهت می رسه.
**********
اگه اوایلش دیدی شل کن سفت کن داری، نا امید نشو، از خود خدا کمک بخواه. حتما می تونی. اگه این کار نشدنی بود، اینقدر توصیه نمی شد.
**********
عموما همه ی ما در زندگی هامون، اونقدر وقت پرت داریم که بتونیم لابلاش صلوات بفرستیم.
**********
اون یه ذره سختی اولش رو تحمل کنیم، تا به گنج های عظیمی که در انتظارمونه برسیم.
یا علی

آخرین نظرات

آیت الله بهجت

آیت الله بهجت یکی از علما و روحانیون بزگ عالم اسلام می باشد. افراد مختلفی در شرایط متنوع، از ایشان سوالاتی می پرسیدند. در یکی از این سوالات چنین مطرح شد:

برای حضور قلب دائمی؛ آدم همیشه خودش را در محضر خدا ببیند؛ در همه کارها؛ چه بکند؟

ایشان در پاسخ به این سوال بیاناتی فرمودند. برای مطالعه ی این سخنان، ادامه ی مطلب را ببینید.

حضور قلب

سوال: آقا ببخشید، برای حضور قلب دائمی؛ آدم همیشه خودش را در محضر خدا ببیند؛ در همه کارها؛ چه بکند؟

آیت‌الله بهجت قدس‌سره: اسباب محبت خدا را در خودش ایجاد کند، [به طوریکه] خودش را دوست دارد آدم؛ اما کسی که او را ایجاد کرده؛ او را دوست ندارد؟!

زیاد صلوات فرستادن

بالاخره که باید کاری کند که دوستی خدا را در خودش زیاد بکند، بوسیله اذکار و آداب و این‌ها، کسی این غایت را در نظر داشته باشد؛ بخواهد دوستیش و محبتش زیادتر بشود، من خیال می‌کنم چیزی آسان‌تر از صلواتِ زیاد نیست، عاشقانه صلوات بفرستد، متوجه می‌شود که چطور محبتش زیاد می‌شود؛ خیلی [جهت تاکید].

اما به شرط عقیده که بفهمد که این [صلوات فرستادن] می‌کشد این را به سمت معشوق خودش و محبوب خودش. و خدا می‌داند چه هست در این صلوات [مانند روایت:‌] «من صلی عَلَیَّ مرّة لم یَبقِ مِن ذُنوبِه ذَرّه».

... مقصود این است که از جمله آسان‌ترین چیزها؛ شاید همین صلوات باشد در اذکار. اما همین [روایت]: «النّظر الی الکعبه عبادَه»، این هم محبت‌آور است. [همچنین ادامه روایت]:«النظر الی المُصحَفِ عباده». مصحف عدیل خود حضرت حجت[امام زمان]، سلام‌الله علیه است، نظر به آن[قرآن]، نظر به امام زمان است.

ببینید ما از چه چیزهای به این آسانی تغافل می‌کنیم و غفلت می‌کنیم. [مثلا بعضی افراد سوال می‌کنند:‌] شما به ما یاد بده یک ختم خیلی سنگینی که در آن این چیزها باشد! [درجواب باید گفت:‌] بابا!! این ختم‌ها چندجمله هست و نگاه کردن هست و این جور چیزها. [همچنین ادامه روایت به اینکه]: «النَظَر الی المُومِنِ عِباده، النَظَرّ الی العالِمِ عباده» همه این‌ها [تعبیر به عبادت] دارد، «النظر الی المصحف عباده و الی الکعبه عباده»


برای دیدن منبع این متن و همچنین مشاهده ی فیلم مرتبط اینجا کلیک کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی